آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه راحت الحلقوم در منزل
نشاسته :•: یک فنجان
شکر :•: ۵/۱ فنجان
جوهر لیمو :•: یک چهارم قاشق چایخوری
آب :•: ۳ فنجان
پودر نارگیل :•: نصف فنجان
پودر پسته :•: یک قاشق سوپخوری
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه راحت الحلقوم در منزل
نشاسته را در ۲ فنجان آب سرد حل کرده ، می گذاریم ته نشین شود. سپس آب روی آن را بر می داریم و بقیه را در قابلمه می ریزیم. ۳ فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر لیمو روی حرارت ملایم قرار می دهیم .مرتب آن را به هم می زنیم تا مایع بپزد، طوریکه از دیواره ی قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گیرد.
در قالب کم عمقی کمی پودر نارگیل ریخته و مایع راحت الحقوم را روی آن می ریزیم و بقیه پودر نارگیل را روی مایع می ریزیم . سپس با دست آن را در کف قالب پهن می کنیم و می گذاریم تا کاملاً خنک شود. سپس با قیچی آن را به صورت مربع یا مستطیل یا لوزی برش داده و برش ها را در بقیه پودر نارگیل می غلتانیم .
راحت الحلقوم ها را در ظرفی چیده و روی آنها پودر پسته می پاشیم. در صورت تمایل می توانید به جای پودر نارگیل از آرد استفاده کنید. برای معطر کردن راحت الحقوم می توانید از کمی گلاب استفاده کنید. برای رنگی کردن راحت الحلقوم می توانید از زعفران و یا رنگ های غذایی مجاز دیگر استفاده نمایید.
آموزش طرز تهیه راحت الحلقوم رنگی ژله ای تبریزی و ترکیه ای
:: بازدید از این مطلب : 711
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0